Karta pića

Šta kažu naše

Zadovoljne mušterije

 • Panta Rei je odličan restoran, osoblje je vrlo profesionalne, hrana je vrlo ukusna, prijatna muzika, vrlo dobra lokacija ... Kada hoćete da imate "svoje" vreme, Panta Rei je odlično mesto za odabir.

  - Katarina
 • Sedenje na otvorenom će vam pružiti priliku da uživate u pogled na obale Dunava. Možete sedeti tamo čak i ako pada kiša ili tokom vrlo sunčanih dana jer su pokrili otvoreni prostor. Osoblje je veoma korisno i profesionalno. Hrana je sveža, ukusna i vrlo dobro poslužena. Lokacija je sjajna, u isto vreme ste u neposrednoj blizini centra grada, ali daleko od ulica preplavljenog saobraćajem.

  - Ena
 • Jedan od retkih restorana koji se bavi ugostiteljstvom. Svaka čast i zato ste posebni! Ambijent je fenomenalan. Pogled na Dunav. Osoblje profesionalno. Hrana je nešto zbog čega ću uvek ovde dolaziti. I opet želim da se ljudi bave ugostiteljstvom. SVAKA ČAST!

  - Ivan
 • Još jedno od najboljih mesta za ručak napolju na području Starog grada. Veliki parking u blizini, tako da je lako parkirati, što nije tako uobičajeno na tom području Beograda. Cene su i dalje na višoj strani, ali ih opšte iskustvo opravdava. Osoblje je ljubazno.

  - Aleksandar