Proslave

U restoranu PANTA REI

Želimo da Vas obavestim da smo u mogućnosti da organizujemo poslovne ručkove, bankete, koktele povodom raznih svečanosti, a sve prema potrebama Vaše firme kako u našem restoranu tako i u vašem prostoru u vidu keteringa.

Takođe smo u mogućnosti da vam ponudimo otvaranje vašeg računa kod nas u restoranu kako bi plaćanje mogli vršiti preko računa ili platne kartice vaše kompanije a samim tim bi i ostvarili povraćaj PDV-a ukoliko ste u njegovom sistemu.

Verujem da će ova ponuda omogućiti efikasnije poslovanje i kvalitetniju komunikaciju sa Vašim poslovnim partnerima na obostrano zadovoljstvo.

Rezervacije

Obezbedite Vaše mesto odmah

Vaš zahtev za konkretnom ponudom možete proslediti na mail adresu: manager@pantarei.rs, našu ponudu prosledićemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Slobodni smo da Vam predložimlo sastanak kako bi smo razmotrili Vaše potrebe i za iste ponudili adekvatnu uslugu.

Za dodatne informacije stojim Vam na raspolaganju.

Ukupan kapacitet mesta obuhvata 80 mesta u unutrašnjem prostoru restorana.

Šta kažu naše

Zadovoljne mušterije

 • Panta Rei je odličan restoran, osoblje je vrlo profesionalne, hrana je vrlo ukusna, prijatna muzika, vrlo dobra lokacija ... Kada hoćete da imate "svoje" vreme, Panta Rei je odlično mesto za odabir.

  - Katarina
 • Sedenje na otvorenom će vam pružiti priliku da uživate u pogled na obale Dunava. Možete sedeti tamo čak i ako pada kiša ili tokom vrlo sunčanih dana jer su pokrili otvoreni prostor. Osoblje je veoma korisno i profesionalno. Hrana je sveža, ukusna i vrlo dobro poslužena. Lokacija je sjajna, u isto vreme ste u neposrednoj blizini centra grada, ali daleko od ulica preplavljenog saobraćajem.

  - Ena
 • Jedan od retkih restorana koji se bavi ugostiteljstvom. Svaka čast i zato ste posebni! Ambijent je fenomenalan. Pogled na Dunav. Osoblje profesionalno. Hrana je nešto zbog čega ću uvek ovde dolaziti. I opet želim da se ljudi bave ugostiteljstvom. SVAKA ČAST!

  - Ivan
 • Još jedno od najboljih mesta za ručak napolju na području Starog grada. Veliki parking u blizini, tako da je lako parkirati, što nije tako uobičajeno na tom području Beograda. Cene su i dalje na višoj strani, ali ih opšte iskustvo opravdava. Osoblje je ljubazno.

  - Aleksandar